tirsdag 29. april 2008

Kalasmuffins

Jeg har kommet over en svensk side, potatismjol.com fra Lyckeby som er veldig interessant. Her finnes masse gode oppskrifter på kaker og andre godsaker man kan bake med potetmel. Flere glutenfrie oppskrifter finner man og dessuten praktiske tips om potetmelets anvendelse.

Denne skal jeg prøve å bake ved første anledning:

KALASMUFFINS

75 g smör eller margarin
1 1/4 dl socker
2 ägg
1 1/2 dl Lyckeby Potatismjöl (det går helt sikkert fint med annen type potetmel også)
1 tsk bakpulver
Rivet skal och saft av en halv citron

Rör smör och socker poröst. Tillsätt äggen ett i taget, citronskal och ­saft. Rör ner potatismjöl blandat med bakpulver. Fördela smeten i pappersformar. Grädda i ugn vid 225° i ca 10 min.

Ingen kommentarer: